Rendezvények, Zsúrok, Esküvők

MIÉRT BAJLÓDNÁL EGY ESKÜVŐI RENDEZVÉNY SZERVEZÉSÉVEL? LEVESSZÜK A VÁLLADRÓL A TERHEKET!

 

Mi nem rettenünk meg a kihívás meg a kihívás gondolatától. Minket az izgalmak éltetnek és mozgatnak. Nekünk fontos a maradandó élményszerzése és a szórakoztatás. Legyenez az ersküvő olyan, mint amilyennek megálmodtad! Fordulj hozzánk, hogy felejthetetlen élmény legyen minden pillanat! Levesszük a válladról  a terheket, a feladatok akkor vannak a legjobb helyen, ha a mi kezünkben vannak.

Születésnapi rendezvények:

Kicsi: 3óra/6főig : 80000.- Ft

Közepes: Fél nap/10 főig :150000.- Ft

Nagy: egész nap/15 főig 300000.- Ft

Válogasd össze, mit szeretnél a szülinapra:

– Arcfestés

-MiniDisco

-Kreatív foglalkozás (tematika szerint)

-Kareoke party

-Csapatépítő játékok

-Kincskeresés

-Élő zongora kíséret

-Lufi hajtogatás

-Óriás buborékfújás

Hagyd, hogy mi intézzük a nehéz feladatokat, miközben Te a „Legjobb Anya vagy Apa valaha” dicsőségében sütkérezel. 

Esküvő – Menyasszony jobb keze

450.000.- Ft

Kell valaki, aki kézben tartja a dolgokat, aki nem a ceremónia mester, nem az esküvő szervező, hanem az a személy, aki felelősséget vállal azért, hogy a dolgok jól menjenek.

Ez egy vadiúj szolgáltatás, amit az igény hozott létre.

Egy olyan személy, aki pontosan ért Téged, és azt hogy mit szeretnél.

-Itt lehet szó egy „FingerPrint” festmény -vendégkönyv-elkészítéséről, amit később kitehettek a falra.

Segítséget kapsz az esküvői beszédek és fogadalmak megírásában.

Nem beszélve arról, hogy egy teljes gyermekprogramot beiktatunk, hogy a gyerekek se unatkozzanak, a születésnapi szolgáltatásokból összeválogatva, gyerekfelügyelettel és altatással, hogy a szülők se maradjanak le a legfontosabb pillanatokról.

Mivel csapatépítő mester és kommunikációs szakember is vagyok, így ha arra van szükség, felpörgetem a hangulatot.

Az esküvő szervezésében és mindenben a jobbkezed vagyok, az elejétől a végéig.

Egy biztos, ha én ott vagyok az esküvődön, akkor olyan felejthetetlen és fantasztikus esküvőd lesz, amit minden ember irigykedve emleget majd.

Szeretnék köszönetet mondani a MiniGurunak és a csapatának, hogy ilyen csodálatos szórakozást biztosítottak a gyerekeknek szombaton. Úgy hallom, egyikük bejelentette, hogy mostantól rengeteg esküvőre akar menni.

Anna

Évi fantasztikus segítség volt az esküvőmön. Jobbat el sem tudtam volna képzelni. Tetszett, hogy bármivel fordulhattam hozzá, legyen az magánéleti jellegű, vagy az esküvővel kapcsolatos, őnála mindig azt éreztem hogy ért enegem. Soha nem problémázott, egy biztos pont volt számomra, akire tudtam végig támaszkodni. Mindig megoldásokban gondolkodik, és elképesztő, hogy fiatal kora ellenére mennyi mindenhez ért, és milyen professzionalitás és precizitás van a kezében.

Legyen szó arról hogy meg kell írni egy verset, meg kell festeni egy festményt, meg kell szerkeszteni egy plakátot, el kell intézni egy kommunikációs problémát, ő nem kérdez, csak megoldásokat kínál, amiből választhatok.

Nagy segítség volt az esküvő megszervezésében, a részletek kidolgozásában, és útközben még a férjem születésnapjának megszervezésében is segített nekem. Az esküvőn nem csak nekem volt a jobb kezem, de a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Egy ilyen segítségre minden menyasszonynak szüksége van, ha biztosra akar menni.

Ezek mellett pedig, egy valódi barátnőre leltem benne, nagyon örülök hogy megismertem őt.

Vas Viktória