Gajdán Éva Cintia vagyok, gyermekanimátor, csecsemő és kisgyermekgondozó.

2007-ben kezdtem el komolyabban gyerekekkel foglalkozni, még tiniként, hiszen akkor még csak 13 éves voltam. Egészen 2011-ig önkénteskedtem egy olyan önkéntes szolgálatnál, ami fogyatékkal élő és utolsó stádiumukban lévő gyerekekkel foglalkozott.

Ez időszak alatt én Magasépítési technikusnak tanultam, és hamar eldőlt, hogy szakmát tévesztettem. 2012-ben kiköltöztem Ausztriába egyedül, azzal a céllal, hogy úgy jövök haza, hogy én vagyok a legeslegjobb gyermekanimátor és bébiszitter a világon. Eltelt pár év, dolgoztam szobalányként, voltam pincérsegéd, majd pincérnő, dolgoztam Wattens-ban a Swarovski gyárban, voltam bárfőnök, majd miután megtanultam folyékonyan angolul és németül, kiküldtem 3 hónap alatt közel 800 e-mailt különböző hoteleknek, hogy én gyermekanimátor akarok lenni.

Egy 5 csillagos szálloda felvett gyermekanimátor (Animátor – animáció, latin eredetű szóból származik ’aniomo’ aminek a jelentése lélek, tehát ennek értelmében gyermek lelkesítő, vagy gyermeklélek ékesítő, ez lényegében csapatépítést és közösség fejlesztést takar) gyakornoknak, és itt ismét beleszerettem a rendezvényszervezésbe, és mindenbe, ami gyerekekkel, kisbabákkal vagy tinikkel kapcsolatos. Elvégeztem a gyakornokiságot, majd áthelyeztek egy másik szállodába, ahol már egyedül vezettem egy gyerek klubbot. Ezt követően elmentem egy olyan szállodába, ami kifejezetten gyerekhotel volt, és egy egész csapat gyermekanimátor volt a gyerekek számára, mindenféle programokkal, 7 hetes kortól, egészen 14 éves korig.

Ezen a helyen tanultam talán a legtöbb dolgot. Résen kellett lenni, szinte már 0-24 órában voltunk a gyerekekkel, és nem volt megállás. IMÁDTAM. 2018-ban mégis otthagytam a munkahelyem és hazaköltöztem Magyarországra, dolgoztam pár hónapot színpadépítőként, ahol megtanultam pár technikai dolgot, mert fontossá vált számomra az is, hogy bele lássak a háttérfolyamatokba. Itt megtanultam hogyan működik egy DJ pult, hogyan kell de  összeszerelni egy ledfalat, és megtanultam a mindenféle kábeleknek a neveit és funkcióit. Cipekedtem a nagy Rack-eket hordaládákat. Ezt követően visszamentem Ausztriába, ahol már vezetője voltam a gyerek klubnak, ahol szintén 7-hetes kortól 15 éves korig foglalkoztattunk, illetve felügyeltünk gyerekeket. 2019 májusában hazaköltöztem Budapestre, és megalapítottam a MiniGuru-t, ami gyermekfelügyeletet, gyermekanimációt, és tanácsadást foglal magába, igény szerint.

#MiniGuruVeletek #Bébiszitter #Gyermekanimátor